slider

Volvo specialist in Kesteren

 

Als Volvo-rijder hebt u waarschijnlijk niet zomaar voor een Volvo gekozen. Tenminste, onder onze klanten zijn vele die niet anders meer willen. De een om de uitermate veilige constructie van de auto, de ander om het befaamde zitcomfort. En een derde gewoon om het markante design. Daarnaast hebben we in Kesteren ook veel klanten die zich aangesproken voelen door de nieuwste, zuinige modellen c.q. motoren. Hoe dan ook, u rijdt een Volvo en dat wilt u zorgeloos en met veel plezier doen. Bij Van Leeuwen Auto’s dragen we daar graag een steentje aan bij.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de levering van Volvo’s. Dat doen we als een betrokken en professioneel familiebedrijf. We hebben alles wat u voor uw auto nodig hebt. Of u nu een zakelijke rijder bent en gebruik maakt van onze eigen leasemaatschappij, of dat u als particulier bij ons een jonge occasion vindt. En staat uw gewenste Volvo niet tussen onze occasions? Onze adviseurs te Kesteren praten graag met u verder om een betrouwbare occasion met uitgebreide services te leveren.

Als u een Volvo rijdt, rijdt u een solide auto waar u lang mee kunt doen (zeker als u ‘m professioneel laat onderhouden door ons). Wij voegen daar onze eigen kwaliteit aan toe. Denk bijvoorbeeld aan onze Zorgeloos Rijden Pas, waarmee u voor het klein onderhoud voordelig uit bent. Of aan onze Mobiliteitsservice, waarmee we u altijd uit de brand helpen onderweg.

We zien u dan ook graag komen met uw Volvo. Of u nu een karakteristieke 740 op leeftijd rijdt of een van de nieuwste hybride modellen. We hebben veel kennis in huis, ook van de nieuwste technologieën die in uw Volvo zijn toegepast. Niet voor niets leveren wij alle nieuwe Volvo’s met volledige fabrieksgarantie.

Nieuwe Volvo kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Volvo occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Volvo en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

 

NEEM CONTACT OP!