slider

Volkswagen specialist in Kesteren

 

Als u een Volkswagen rijdt, bevindt u zich in een goed gezelschap. Net zoals u voor de kwaliteit en zuinigheid kiest, zo deden ook vele andere Nederlanders dat. Niet voor niets hebben wij dagelijks Volkswagens onder handen in onze werkplaats te Kesteren. En vrijwel altijd vindt u in onze showrooms aantrekkelijk geprijsde occasions. Staat uw wens er niet tussen? Wij zoeken de gewenste Volkswagen voor u op.

Als u een Volkswagen rijdt, rijdt u verstandig. Wist u dat de Golf en Kever beide in de top vijf staan van ’s werelds meest verkochte auto’s? Dat zegt genoeg. Ook een Polo, Passat, Touran of ander Volkswagen-model kenmerkt zich door dezelfde kwaliteit en betaalbaarheid.
Als autobedrijf weten we het: wanneer uw auto door professionals wordt onderhouden, kunt u de onderhoudskosten lager houden. Daar maken wij ons dan ook sterk voor. Omdat we met onze service graag net even een stapje verder gaan dan u gewend bent, bieden wij extra voordelen. Zoals de Zorgeloos Rijden Pas, waarmee u als Volkswagen-rijder recht hebt op gratis vervanging van lampjes en het bijvullen van motorolie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof.

We leveren ook nieuwe Volkswagen-modellen. Zowel voor de particuliere als de zakelijke rijder. Ook de financiering kunnen we snel en voordelig regelen. Met onze eigen leasemaatschappij achter de hand is het voor ons gemakkelijk om met een goed voorstel te komen. We leveren de nieuwe auto’s met volledige fabrieksgarantie. Vervolgens vindt u in ons een betrokken servicepartner, die uw auto uitstekend onderhoudt.

Nieuwe Volkswagen kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Volkswagen occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Volkswagen en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

 

NEEM CONTACT OP!