slider

Vervangend vervoer

Van Leeuwen Autoschade
vakmanschap met complete service.

schade afspraak inplannen

Veel mogelijkheden

Wij weten als geen ander dat de auto volledig is ingepast in het leefpatroon en dat het missen daarvan voor onderhoud of schadeherstel al snel als lastig ervaren kan worden. Staat uw voertuig voor onderhoud of schadeherstel bij ons in de garage, dan regelen we graag vervangend vervoer of haal- en brengservice voor u. Kijk eens naar onderstaande mogelijkheden:

  • Geheel kosteloos brengen we u weg en halen we u op van en naar uw huis of werkadres binnen de gemeente Neder-Betuwe, Rhenen en Lienden.
  • Ligt uw bestemming op fietsafstand? Dan is een fiets voor u geheel gratis beschikbaar als vervangend vervoer. Reserveren bij onderhoud is wel van belang.
  • Binnen onze huurautovloot hebben wij een aantal homerunners beschikbaar. Dit zijn fraaie auto’s uit het A-segment, voorzien van alle gemakken zoals airco en stuurbekrachtiging. In combinatie met onderhoud en apk stellen we deze jonge auto’s ter beschikking voor slechts € 19,- inclusief btw per dag (exclusief brandstof). Bij garantiereparaties van zowel nieuwe als gebruikte auto’s maakt u bij ons zelfs gratis gebruik van dit vervangend vervoer.
  • Indien u in combinatie met uw werk of andere omstandigheden graag beschikt over een grotere (bedrijfs)auto als vervangend vervoer, dan hebben wij een vloot met huurauto’s in de diverse categorieën beschikbaar. Staat uw auto voor onderhoud in onze garage? Dan ontvangt u maar liefst 50 procent korting op het gebruikelijke dagtarief. We bieden stuk voor stuk compleet en fraai vervangend vervoer in zowel diesel- als benzine-uitvoering en personenauto als bedrijfsauto. Ook geschikt wanneer u, bijvoorbeeld voor uw werk of om een andere reden, graag over een grotere auto beschikt.
  • Klik hier voor de tarieven van het vervangend vervoer.

NEEM CONTACT OP!