slider

Operation lease

Van Leeuwen Autolease
maatwerk met flexibiliteit.

Geheel eigen leaseproducten

Steeds meer particuliere en zakelijke rijders kiezen voor het leasen van een nieuwe of gebruikte auto bij Van Leeuwen Autolease. Dat is niet voor niets. We zijn dan ook niet zomaar een bedrijf waar u een auto kunt leasen. We zijn een kleinschalige, flexibele organisatie met geheel eigen leaseproducten. En omdat we de levering van uw auto, het onderhoud en het schadeherstel intern verzorgen, kunnen we onze dienstverlening volledig afstemmen op uw behoefte. Snel, efficiënt en flexibel. Geen bureaucratie, maar korte lijnen, snelle service en alles in één hand. Dat is een goede reden om uw nieuwe of gebruikte auto of compleet wagenpark bij ons te leasen.

Eigen leaseproducten

Van Leeuwen Autolease biedt aantrekkelijke oplossingen voor het beheer van uw auto of wagenpark en neemt daarmee zorgen en risico’s uit handen. Onze eigen leaseproducten stemmen we volledig af op uw behoefte. Het is maar net op welke manier u uw auto wilt leasen. Van efficiënte financial lease tot zorgeloze full-operational lease.

Duidelijk

We houden van duidelijkheid. Dat is ook prettig voor u als leaserijder. Maar in de praktijk ervaren onze klanten ook de flexibiliteit die hoort bij een regionaal werkend familiebedrijf. Door bij ons een auto te leasen verzekert u uzelf van zorgeloze mobiliteit; maximale zekerheid voor een vast maandbedrag, waarbij alle risico’s en kosten (het schaderisico uitgesloten) zijn inbegrepen.

Maak een proefrit

Maak een proefrit en vraag meteen een leaseofferte op maat aan!

NEEM CONTACT OP!