slider

Ceramic coating

Ultieme beschermlaag

Ben u als automobilist op zoek naar exclusiviteit? Naar een zeer goede bescherming en een sterke vuil- en waterafstotende werking op de autolak? We bieden Ceramic Guard; een revolutionaire coating waardoor wassen zeer eenvoudig wordt, insecten als sneeuw voor de zon verdwijnen en de lak optimaal is beschermd tegen zout, uv-straling, straatvuil en agressieve chemicaliën. Bovendien geeft Ceramic Guard een zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak. Kom langs bij Van Leeuwen Auto’s. Vanaf € 895,- krijgt uw auto de ultieme beschermlaag.

 

Revolutionaire coating

Ceramic Guard is een nieuw product op het gebied van op silicium gebaseerde nano coatings. U krijgt een zeer gladde, diep glanzende en duurzame beschermlaag op de autolak. Ceramic Guard verhoogt en versterkt de hardheid van de lak. De krasbestendigheid en kwetsbaarheid wordt hierdoor sterk verbetert.

De doorbraak begint op moleculair niveau. Veel coatings gebruiken silicium oxide (SiO2). Bij Ceramic Guard is het oxide (zuurstof) gedeelte vervangen voor carbon (koolstof.) Door deze aanpassing ontstond het SiCarbon+ molecuul, het voordeel; een betere laagdichtheid. Silicium oxide verliest tijdens het proces van uitharden 30% van de laagdikte, terwijl SiCarbon+ een maximaal verlies heeft van maar 5%. Het carbon hecht zich vast tussen het silicium waardoor Ceramic Guard een hogere dichtheid heeft. Hierdoor ontstaat een betere krasbestendigheid en een duidelijk zichtbaar diepere glans.

Met toevoeging van de nieuwste polymeer technieken aan de SiCarbon+ ontstaat bij extreem glad oppervlak een druppel contacthoek van maar liefst 110°.

Gespecialiseerd in het aanbrengen

We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van Ceramic Guard. We weten dat een goede voorbehandeling een onmisbare basis vormt voor het uiteindelijke resultaat. We laten graag het resultaat zien. Maak snel een vrijblijvende afspraak, dan geven we u alle informatie.

NEEM CONTACT OP!