slider

Zorgeloos rijden pas

Van Leeuwen Auto's
specialisten met verrassende service.

maak snel een afspraak

Profiteren

De Zorgeloos Rijden Pas van Van Leeuwen Auto’s maakt van elke klant een gouden klant. Als u bij ons de periodieke onderhoudsbeurt in combinatie met een apk laat uitvoeren, krijgt u de pas er gratis bij. En daar profiteert u van! De pas geeft namelijk tot de volgende beurt of apk enorm veel voordelen. Gaat er al een lampje bij u branden?

 

 

Voordelen

De voordelen op een rijtje:

 • Gratis lampjes vervangen
  Is er weer eens een gloeilampje kapot? Mist u stadslicht, groot licht of dimlicht? Gaat uw knipperlicht of remlicht niet branden? Kom bij ons langs. Wij vervangen het lampje gratis als u over een Zorgeloos Rijden Pas beschikt.
 • Gratis olie en vloeistoffen aanvullen
  Om veilig en zorgeloos te rijden, moeten alle vloeistoffen in uw auto op peil blijven. Daalt het niveau van uw motorolie, koelvloeistof of remvloeistof? Is het tankje van uw ruitensproeiervloeistof leeg? Welkom bij Van Leeuwen! Heeft u de Zorgeloos Rijden Pas? Dan vullen wij de vloeistof gratis bij.
 • Gratis aircocheck
  Uw airco functioneert alleen goed als de aircovloeistof op peil is. Speciaal voor u voeren wij gratis een check uit.
 • Gratis accutest
  Dat uw auto elke morgen start, wil niet zeggen dat uw accu nog als nieuw is. Als het koud wordt, staan veel mensen ineens met een lege accu. U niet! Wij voeren gratis een accutest uit, zodat u – indien nodig – tijdig de accu kunt laten vervangen.
 • 50 procent korting op vervangend vervoer
  Als uw auto bij ons in onderhoud is, zorgen wij voor een huurauto. Heeft u de Zorgeloos Rijden Pas, dan betaalt u slechts de helft van het gangbare verhuurtarief. Dat is mooi meegenomen!

Maak een afspraak

Genoeg voordelen? Bel ons of plan uw grote beurt of apk direct via onze website. Als u uw auto brengt, kun u zich meteen aanmelden voor de Zorgeloos Rijden Pas. Vanaf dat moment profiteert u van alle voordelen!

Voorwaarden:

 • De Zorgeloos Rijden Pas is direct van toepassing nadat u uw auto bij ons hebt laten voorzien van het periodiek fabriek voorgeschreven onderhoud in combinatie met apk of na aankoop van een auto bij Van Leeuwen Auto’s. De geldigheid van de pas loopt tot het volgende onderhoudsmoment, zoals deze is voorgeschreven door de fabrikant. Apk voor zover van toepassing. Eventuele defecten en tekortkomingen dienen tijdens het onderhoud te worden verholpen.
 • Xenon-verlichting en LED-verlichting zijn uitgesloten bij de vervanging van de gratis verlichting. De arbeid voor het vervangen is gratis en de lamp wordt aan u berekend.
 • Bij sommige auto’s dienen veel aangrenzende onderdelen gedemonteerd te worden. Indien de vervanging van een lampje meer dan vijftien minuten tijd kost, dan zal de benodigde arbeid aan u berekend worden en ontvangt u de benodigde lampjes gratis.

Ongeacht het soort olie ontvangt u deze gratis als deze bijgevuld dient te worden. Wanneer blijkt dat de auto een behoorlijk olieverbruik heeft, dan dient het verbruik door ons hersteld te worden of valt de olie niet onder de gratis service.

NEEM CONTACT OP!