slider

Schadeherstel

Van Leeuwen Autoschade
vakmanschap met complete service.

schade afspraak inplannen

Voor alle schades

Van Leeuwen Autoschade herstelt alle denkbare schades aan uw auto. Of het nu gaat om een deukje van een centimeter, reparatie van een scheur in een kunststof bumper of om het vervangen van complete carrosseriedelen. We hebben de juiste kennis, apparatuur en gereedschappen in huis. Het feitelijk herstel kan variëren van de- en montage en vervanging van defecte onderdelen van carrosserie, motor en interieur; het richten, herstellen en uitdeuken van plaatwerk en carrosseriedelen en het spuiten en reinigen van uw auto. Ook ruitschade, het herstellen of vervangen van autoruiten behoren tot ons dagelijks specialisme. Moderne reparatietechnieken, waaronder het uitdeuken van parkeer- of hagelschadedeukjes zonder dat er aan de auto gespoten hoeft te worden, is ons vakmanschap en uitdaging. U kunt er vanuit gaan dat u snel weer zorgeloos op weg bent na ons schadeherstel.

Geen zorgen

Autoschade is natuurlijk niet leuk. Tijdens het schadeherstel nemen we u daarom veel uit handen. Over de administratieve afhandeling hoeft u zich bijvoorbeeld niet druk te maken. We regelen het voor u. We onderhouden het contact met verzekeraars of leasemaatschappij. Daarnaast bieden we u allerlei mogelijkheden voor vervangend vervoer. Het enige dat we van u verwachten is dat u de auto bij ons brengt voor schadeherstel en dat u het compleet ingevulde en ondertekende schadeformulier overhandigt. Dan gaan we meteen voor u aan de slag.

Maak een afspraak

Zorgvuldig schadeherstel is niet alleen belangrijk omdat het oog ook wat wil. Om de veiligheid te waarborgen, is schadeherstel volgens fabrieksvoorschrift noodzakelijk! Uiteraard werken wij ook zo en dat vraagt continue investeren in kennis en equipment door de steeds snellere ontwikkelingen van materiaal (auto’s worden niet voor niets steeds lichter) en veiligheidssystemen. Door kwalitatief schadeherstel behoudt uw auto ook zijn waarde en komt u bij inruil niet voor vervelende verrassingen te staan. Kijk ook eens bij kostenbesparend herstel en maak meteen een afspraak.

NEEM CONTACT OP!