slider

Aircoservice: airco vullen en onderhoud

Van Leeuwen Auto's
specialisten met verrassende service.

maak snel een afspraak

Goed de hitte door

Elk jaar een goed werkende airco zonder vervelende geurtjes? Dat is niet vanzelfsprekend. Vooral als het buiten warm is en de airco maximaal moet presteren, merkt u wel eens vervelende haperingen. Het aircosysteem van een auto heeft periodiek onderhoud nodig. Zonder onderhoud ontstaan nu eenmaal technische mankementen aan het aircosysteem en hebben schimmels en bacteriën vrij spel. Dit betekend de jaarlijkse technische inspectie en reiniging van het systeem tegen schimmels en bacteriën. Daarnaast moet het systeem met enige regelmaat gevuld worden om de koelende werking maximaal te benutten. Dit merkt u niet altijd direct, maar wel als het extra warm wordt en het systeem maximaal moet presteren. Als dan het aircosysteem niet geheel gevuld is, blaast de airco wel koude lucht, maar niet koud genoeg om voldoende capaciteit te bieden. Van Leeuwen Auto’s springt graag bij. Voor het onderhoud en het vullen van de airco staan we graag voor u klaar.

Luchtvochtigheid

Door het laten vullen van uw aircosysteem komt u goed de hitte door. Maar ook bij vochtig herfstweer heeft een airco voordelen. De luchtvochtigheid wordt geregeld en dat voorkomt beslagen ruiten. Misschien merkt u dat het systeem minder goed werkt? Dat zou best kunnen. Jaarlijks neemt het koudemiddel door verdamping of weglekken namelijk met acht tot tien procent af..

Voordelen op een rijtje

U kent het wel, de vaste bedragen voor het bijvullen van uw airco. Maar wie vertelt u vooraf hoeveel aircovloeistof u nodig hebt? Betaal niet teveel en kom voor uw aircoservice naar Van Leeuwen Auto’s in Kesteren. Bekijk hier de voordelen:

  • Voor het bijvullen betaalt u een vast bedrag van slechts €49,50. Daarnaast betaalt u per gram voor het daadwerkelijk bijgevulde koudemiddel met een maximum van €99*. Bij ons betaalt u nooit teveel, meestal bent u aanzienlijk voordeliger uit!
  • Voor slechts €39,50 maken we de airco volledig schoon. Schimmels en bacteriën die in de donkere en vochtige luchtkanalen zijn genesteld kunnen zorgen voor nare geurtjes en irritatie aan de luchtwegen veroorzaken.
  • Combinatievoordeel! Reinigen én vullen? Dan kunt u rekenen op €10 combinatiekorting.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak voor het reinigen en vullen.

NEEM CONTACT OP!