slider

Auto verkopen

Van Leeuwen Auto's
gemak, zekerheid en garantie.

Alle zorgen uit handen

Wij helpen u graag met het verkopen van uw auto als deze past in ons occasionaanbod. We doen een vrijblijvend bod en bieden een eerlijke prijs. We nemen u bovendien alle zorgen uit handen. Zo regelen we de noodzakelijke officiële RDW-vrijwaring en hiermee voor afmelding van de wegenbelasting. Zonder rompslomp uw auto verkopen doet u met Van Leeuwen Auto’s.

Geen rompslomp

Als u al eens een auto verkocht hebt, dan weet u dat dit een tijdrovende klus is. Bij het verkopen komen namelijk allerlei zaken kijken waar u als consument van te voren niet altijd bij stilstaat. Het onderhandelen bijvoorbeeld. Niet iedereen is er voor in de wieg gelegd. Vreemde mensen aan de deur, thuisblijven voor afspraken die niet komen opdagen en proefritjes maken, het klinkt niet bij iedereen als muziek in de oren.

Betrouwbare partij

Met onze jarenlange ervaring in de autobranche zijn we een betrouwbare partij om het verkoopproces van u over te nemen. Veilig en snel uw auto taxeren en verkopen? We helpen u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden bij Van Leeuwen Auto’s.

NEEM CONTACT OP!