slider

Aflevering

Van Leeuwen Auto's
gemak, zekerheid en garantie.

Occasions én nieuwe auto’s

Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto’s in Kesteren. Wij zijn een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties en keurmerken als BOVAG en Bosch Car Service en goed voor een steeds wisselende voorraad van meer dan honderd occasions. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto’s, bekijk onze uitstekende onderhoud & service of kom langs.

Occasions

Elke occasion vanaf € 4.500,- (tenzij anders vermeld bij de advertentie of door de verkoper) wordt standaard afgeleverd met 12 maanden tot 20.000 kilometer BOVAG-garantie met uitstekende voorwaarden. Met BOVAG-garantie heeft u het beste en meest complete garantiepakket bij aankoop van een occasion. Defecte onderdelen af fabriek, of het nu om elektronica, veiligheidssystemen, comfortsystemen of om de motor gaat, het zit er bij in. Ook hoeft u geen eigen risico te betalen bij BOVAG-garantie. Als extra bovenop de garantie geven wij vervangend vervoer mee tegen service-tarief (€ 19,- voor een pendelauto of 50% korting op het reguliere tarief) mocht u voor garantiewerkzaamheden in onze fullservice werkplaats komen. In de basis voeren wij de garantiewerkzaamheden zelf uit.
Naast de BOVAG-garantie wordt de auto schoon, met een halfvolle tank brandstof, een recente apk-keuring en onderhoud conform het voorgeschreven fabrieksschema afgeleverd.
Wij leveren onze occasions dus met een uitgebreid en compleet servicepakket af, standaard! Zonder extra kosten of afleverpakketten.
En omdat u wellicht ook graag kiest voor zekerheid, bieden we u aantrekkelijke aanvullende services op onze occasions:

  • De Zorgeloos Rijden Pas: Maakt van elke klant een gouden klant! Uw voordeel: gratis lampjes vervangen, gratis olie en vloeistoffen aanvullen, gratis aircocheck, gratis accutest en 50% korting op vervangend vervoer bij regulier onderhoud en reparaties buiten de garantie. (Lees hier over de voorwaarden)
  • Van Leeuwen mobiliteitsservice: Voor € 49,50 per jaar zeker van goede assistentie van uw woning tot in Europa, exclusief voor onze klanten. Voor € 19,95 per jaar assistentie binnen de grenzen van Nederland. (Lees hier onze dekking en voorwaarden)

Nieuwe auto’s

Kiest u voor een nieuwe auto bij ons? Goed om te horen. Welk merk u ook kiest, we leveren deze af volgens het voorschrift van de fabrikant. U krijgt ook de volledige fabrieksgarantie zolang de auto onderhouden wordt volgens de voorschriften van de fabrikant. Zo onderhouden wij de auto ook graag. Merkonafhankelijk advies met dezelfde garantie en voorwaarden, dat is uw voordeel.
Ook profiteert u gelijk van onze Zorgeloos Rijden Pas. Het zit ‘m ook in de kleine dingen. Wij leveren een nieuwe auto af met een volle brandstoftank in plaats van € 50,- brandstof.

NEEM CONTACT OP!