slider

APK keuring

Van Leeuwen Auto's
specialisten met verrassende service.

maak snel een afspraak

Periodieke controle

De algemene periodieke keuring, beter bekend als de APK keuring, is een belangrijke periodieke controle van de veiligheidscomponenten van uw auto. Afhankelijk van de leeftijd, de brandstofsoort en het bouwjaar moet uw auto jaarlijks of met een langere interval APK gekeurd worden. Check hier wanneer de datum van APK afloopt.

Ervaren keurmeesters

Voor een accurate apk keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren keurmeesters kennen uw auto als geen ander. Terwijl u geniet van een kop koffie, voeren zij een deskundige controle uit op veiligheid- en milieueisen. Zo weet u binnen de kortste keren waar u aan toe bent en gaat u snel weer veilig en zorgeloos op weg.

Veiligheid

APK is er voor de veiligheid van u, uw inzittenden en andere verkeerdeelnemers. Van Leeuwen Auto’s voldoet aan de eisen van het RDW en werkt met ervaren keurmeesters. Zij onderwerpen het voertuig aan een uitgebreide inspectie. Niet alleen omdat de apk keuring wettelijk verplicht is, maar vooral voor uw eigen veiligheid. Banden, wielen en remmen worden gecontroleerd, de stuurinrichting getest, de carrosserie nagelopen en de wielophanging, spiegels, verlichting en claxon gecheckt. Bovendien worden de uitlaat, de autogordels, de voorruit en de vergrendeling bekeken. Een complete check dus. Let wel, een check op veiligheidsonderdelen. Naast deze check is het ook voor behoud van de motor, versnellingsbak, aandrijflijn etc. om ook de voorschriften en de nog uitgebreidere check en advies van onderhoudsbeurten op te volgen.

Maak een afspraak

Bel snel voor een afspraak of maak online een afspraak. We zijn u graag van dienst in onze werkplaats.

NEEM CONTACT OP!