slider

Auto onderhoud

Van Leeuwen Auto's
specialisten met verrassende service.

maak snel een afspraak

Verrassende service

Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren het door ons uitgevoerd onderhoud en onze uitgebreide service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, ’n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Ook wat onze expertise betreft. We hebben als universeel autobedrijf brede maar ook specialistische kennis in huis.

Bij de specialisten van Van Leeuwen Auto’s

Met een gerust hart kunt u het onderhoud van uw auto of complete wagenpark aan de specialisten van Van Leeuwen Auto’s toevertrouwen, van onderhoud tot revisie. De werkplaats is voor ons niet zomaar een ‘serviceruimte’. U vindt hier niet alleen een paar bruggen en gereedschap. Nee, wij blijven investeren in geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om computers waarmee we de nieuwste modellen kunnen uitlezen of apparatuur om het nieuwe koudemiddel van aircosystemen bij te vullen. We nemen uw auto bij onderhoud, diagnose en reparatie zorgvuldig onder handen. U kunt bij ons terecht voor:

 • de (twee-)jaarlijkse APK
 • een grote of kleine onderhoudsbeurt
 • uw auto zomer- of winterklaar maken
 • onderhoud en vervanging van remmen, uitlaat, accu, (zomer- en winter)banden, koppeling en andere slijtage-onderdelen
 • uitlijnen van de wielophanging
 • uitlezen bij storingen van motormanagementsysteem, veiligheidssystemen en sensoren
 • diagnose en reparatie van alle denkbare elektronische en mechanische mankementen
 • inspecteren, onderhoud, reinigen en bijvullen van de airconditioning (ook van koudemiddel R1234YF)
 • reparatie en revisie van motor en versnellingsbak
 • levering en montage van vaste, afneembare of wegklapbare trekhaak, dakdragers, lichtmetalen velgen, audiosystemen en andere accessoires
 • montage van bedrijfswageninrichting

Moderne apparatuur

Onze vakkundige monteurs beschikken over moderne apparatuur voor het beste onderhoud van uw auto. Als franchisenemer van de Bosch Car Service-organisatie halen we onze kennis, informatie en apparatuur bij de bron: bij Bosch. Terwijl wij, monteurs met vakkennis, met uw auto aan de slag gaan, kunt u op pad met één van onze huurauto’s. Meteen een afspraak maken met onze werkplaats? Dat kan online! Ga naar de online planner om een datum en tijd te reserveren.

Garantie

Rijdt u in een zo goed als nieuwe auto? We nemen deze graag in onderhoud volgens fabrieksvoorschrift, waarbij u de volledige fabrieksgarantie behoudt. Standaard krijgt u bovendien de BOVAG-werkplaatsgarantie op onderhoud en vervanging. Een onderdeel dat vervangen is en binnen de garantietermijn kapot gaat, wordt door ons kosteloos hersteld. We staan achter ons werk en dat garanderen we graag!

Leaseauto

Goed om te weten voor u als zakelijke rijder: ook de meeste leasemaatschappijen, waaronder Arval, Athlon carlease en Terberg Business Lease kiezen voor onze service en onderhoud. Ze hebben ons aangemerkt als geselecteerd onderhoudsbedrijf. Wilt u meteen een afspraak maken met onze werkplaats? Dat kan online! Ga naar de online planner om een datum en een tijd te reserveren!

NEEM CONTACT OP!