slider

Schadeafhandeling

Van Leeuwen Autoschade
vakmanschap met complete service.

schade afspraak inplannen

We regelen het

Autoschade? Van Leeuwen Autoschade neemt u de grootste zorgen uit handen. Over de administratieve afhandeling van de autoschade hoeft u zich niet druk te maken. Die nemen wij voor onze rekening. Ook de contacten met verzekeraars of leasemaatschappij verzorgen we. Het enige dat u hoeft te doen is de auto bij ons langs brengen met het compleet ingevulde en ondertekende schadeformulier. De rest regelen wij.

Vakkundig herstel

Autoschade in welke vorm dan ook herstellen we snel en vakkundig. Zodat u snel weer onbezorgd en veilig de weg op kunt. Met onze vakkennis en innovatieve reparatietechnieken zijn we in staat om elke schade, of die nu simpel en cosmetisch is of zeer complex, efficiënt en veilig te repareren. We maken foto’s van de schade en kopieën van uw kentekenbewijs en groene kaart. Het schadedossier hebben we op die manier in een vroeg stadium compleet. We plannen vervolgens een datum van herstel en bestellen onderdelen. Alles zodat u snel weer over uw eigen auto beschikt. Tot die tijd maakt u desgewenst gebruik van vervangend vervoer. We bieden u veel mogelijkheden.

Meld uw autoschade bij ons

We zijn een door veel verzekeringsmaatschappijen erkend schadeherstelbedrijf. Daardoor handelen we autoschade snel en effectief af. Meld meteen uw autoschade bij ons.

NEEM CONTACT OP!