slider

Uitdeuken zonder spuiten

Van Leeuwen Autoschade
vakmanschap met complete service.

schade afspraak inplannen

Plaatselijk herstellen

Een kleine beschadiging op uw auto kunnen we plaatselijk herstellen. Op die manier bespaart u tijd én kosten. Voor uitdeuken zonder spuiten, krassen verwijderen, spotrepair en kunststofreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Maak meteen een afspraak.

Restylen 

Een deukje in de auto, ontstaan op de parkeerplaats. Niet groot, maar groot genoeg om zich aan te ergeren. Is een deukje niet groter dan een munt van 2 euro, en is de lak onbeschadigd, dan is uitdeuken zonder spuiten een uitstekende methode. Dat gebeurt niet alleen perfect, er worden bovendien flink wat kosten bespaard. Uitdeuken zonder spuiten, oftewel restylen, is een bijzonder specialisme dat slechts enkele experts onder de knie hebben. Wij hebben de expertise in huis!

Krassen verwijderen

Van Leeuwen Autoschade beschikt over de juiste middelen en technieken om lichte en diepe krassen vakkundig te verwijderen. Een aanzienlijke besparing in vergelijking met spuiten. Anders dan bij het uitdeuken zonder spuiten, is er bij een kras wel sprake van lakschade. Krassen behandelen we door de lak van uw auto te polijsten, soms gaat schuren hieraan vooraf. Dit vraagt om ervaring en vakmanschap. Kom langs om de kras(sen) te laten beoordelen.

Spotrepair

Spot-repair is een oplossing voor kleinere lakbeschadigingen, zoals krassen op een bumperhoek enz. De beschadiging wordt, indien nodig, eerst gerepareerd, vervolgens geschuurd, gespoten en gepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is. Door middel van deze reparatiemethode wordt met het voorbeeld van de bumperhoek niet de hele bumper gespoten, maar een klein gedeelte.

Kunststofreparatie

Plaatdelen zoals bumpers, dorpellijsten en lijsten zijn gemaakt van kunststof. Een scheur in het kunststof? Vervangen van dure onderdelen is dan niet meer altijd nodig. Met behulp van een hete lucht lasapparaat kunnen we veelal kunststoffen repareren en ziet het er uit als nieuw. Dat scheelt in het milieu en in kosten.

NEEM CONTACT OP!