slider

Met plezier op pad

Van aantrekkelijke occasions en nieuwe auto’s tot flexibele leasecontracten. Van onderhoud, apk, complexe reparaties en specialistisch schadeherstel tot een grondige wasbeurt. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort, kun u terecht bij Van Leeuwen Auto’s. Niet voor niets komen particuliere en zakelijke klanten uit de wijde regio naar Kesteren. Als het aan ons ligt, bent u dagelijks met plezier op pad. De verwachtingen positief overtreffen, dan doen we graag! Ons betrokken en gedreven team van specialisten staat klaar voor u en uw auto!

Familiebedrijf

Van Leeuwen Auto’s is een familiebedrijf dat al sinds 1974 in Neder-Betuwe opereert. Sinds 2013 combineren we onze professionaliteit, gastvrijheid en service ook in Kesteren. Gert van Leeuwen startte zijn bedrijf in 1974, met een gereedschapskist en een krik. Ondertussen zijn de zoons Mathijs, Johan en Maarten ook werkzaam binnen het bedrijf. Een echt familiebedrijf, samen met een betrokken en gedreven team van 25 specialisten. Al meer dan 40 jaar draait het hier om meer dan auto’s alleen. Van Leeuwen Auto’s sinds jaar en dag bewust een duidelijke koers. Een koers die er op gericht is om zowel klanten als personeel zich thuis te laten voelen bij het bedrijf, een koers die u als klant beslist zult gaan waarderen.

Vakmanschap

Keurmerken als Bosch Car Service, BOVAG, Focwa en Schadenet garanderen ons vakmanschap. Of het nu gaat om een complexe reparatie, schadeherstel of een leaseplan: we leveren vakwerk. Daarom investeren we voortdurend in opleidingen en in de nieuwste werkplaatsuitrusting.

Lange relaties

Gastvrijheid en service, daar kunt u op rekenen. We genieten ervan als klanten met plezier in hun Van Leeuwen-auto rijden. Daar is een goed advies bij aankoop of lease voor nodig – en daar steken we veel tijd in. Maar daar is ook vakkundig periodiek onderhoud voor nodig. Veel van onze klanten komen daar al jarenlang voor bij ons. Lange relaties: daar houden we van (en onze klanten blijkbaar ook).Gastvrijheid en service zijn niet minder van belang.

Welkom

Loop gerust eens binnen voor een wasbeurt, maak een afspraak voor een apk, lees meer over kosten besparend schadeherstel, bekijk ons ruim aanbod van occasions of maak een proefrit in één van onze occasions of nieuwe auto’s. U bent van harte welkom in ons familiebedrijf!

Verkoop

Bij Van Leeuwen Auto’s vindt u een ruim aanbod van gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Hoe wij onze auto’s afleveren? Compleet zonder extra kosten of afleverpakketten. Lees meer over onze verkoop.

lees meer

Werkplaats

Klanten uit de wijde omtrek ervaren het door ons uitgevoerd onderhoud en onze uitgebreide service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, ’n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Lees meer over onze werkplaats.

lees meer

Schade

Autoschade? Van Leeuwen Autoschade neemt u de grootste zorgen uit handen. Over de administratieve afhandeling van de autoschade hoeft u zich niet druk te maken. Die nemen wij voor onze rekening. Lees meer over onze schadeafhandeling.

lees meer
slider

Open dag met leuke en leerzame acties!

Welkom op onze open dag van onze afdelingen werkplaats en schadeherstel op D.V. zaterdag 13 april. Noem het maar gerust een familiedag, van 08.00 uur tot 15.00 uur. Activiteiten voor jong en oud. Leuk, leerzaam en actief. Zie van dichtbij het vakwerk van onze schadeherstellers en het technisch specialisme van de monteurs. Profiteer vooral ook van onze acties!

meer weten
NEEM CONTACT OP!