slider
Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bekijk het steeds wisselende aanbod van ruim 100 occasions. Van Leeuwen Auto's, een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf.
Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend.
Heeft u een onopvallend deukje, een grotere schade of ruitschade? Autoschade is natuurlijk niet leuk. Tijdens het schadeherstel nemen we u daarom veel uit handen. We zien het als onze uitdaging om uw auto weer als nieuw te maken.
Wij bieden u aantrekkelijke oplossingen voor de financiering en het beheer van uw auto of wagenpark. Wij nemen daarmee graag uw zorgen en risico's uit handen. Maatwerk en flexibiliteit is onze kracht.
Van krasvrij wassen tot kopje koffie. Ervaar onze carwash voor een snelle en grondige reiniging van uw auto in onze doe-het-zelf wasboxen of moderne wasstraat. Geniet van een extra glanzende auto met de exclusieve polish lakverzegeling.

Met plezier op pad

Van aantrekkelijke occasions en nieuwe auto’s tot flexibele leasecontracten. Van onderhoud, apk, complexe reparaties en specialistisch schadeherstel tot een grondige wasbeurt. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort, kunt u terecht bij Van Leeuwen Auto’s. Niet voor niets komen particuliere en zakelijke klanten uit de wijde regio naar Kesteren. Als het aan ons ligt, bent u dagelijks met plezier op pad. De verwachtingen positief overtreffen, dan doen we graag! Ons betrokken en gedreven team van specialisten staat klaar voor u en uw auto!

Familiebedrijf

Van Leeuwen Auto’s is een familiebedrijf dat al sinds 1974 in Neder-Betuwe opereert. Professionaliteit, gastvrijheid en service, dat is de basis. Gert van Leeuwen startte zijn bedrijf in 1974, met een gereedschapskist en een krik. Ondertussen zijn de zoons Mathijs, Johan en Maarten ook werkzaam binnen het bedrijf. Een echt familiebedrijf, samen met een betrokken en gedreven team van 25 specialisten. Al meer dan 40 jaar draait het hier om meer dan auto’s alleen. Van Leeuwen Auto’s sinds jaar en dag bewust een duidelijke koers. Een koers die er op gericht is om zowel klanten als personeel zich thuis te laten voelen bij het bedrijf, een koers die u als klant beslist zult gaan waarderen.

Vakmanschap

Keurmerken als Bosch Car Service, BOVAG, Focwa en Schadenet garanderen ons vakmanschap. Of het nu gaat om een complexe reparatie, schadeherstel of een leaseplan: we leveren vakwerk. Daarom investeren we voortdurend in opleidingen en in de nieuwste werkplaatsuitrusting.

Lange relaties

Gastvrijheid en service, daar kunt u op rekenen. We genieten ervan als klanten met plezier in hun Van Leeuwen-auto rijden. Daar is een goed advies bij aankoop of lease voor nodig – en daar steken we veel tijd in. Maar daar is ook vakkundig periodiek onderhoud voor nodig. Veel van onze klanten komen daar al jarenlang voor bij ons. Lange relaties: daar houden we van (en onze klanten blijkbaar ook). Gastvrijheid en service zijn niet minder van belang.

Welkom

Loop gerust eens binnen voor een wasbeurt, maak een afspraak voor een apk, lees meer over kosten besparend schadeherstel, bekijk ons ruim aanbod van occasions of maak een proefrit in één van onze occasions of nieuwe auto’s. U bent van harte welkom in ons familiebedrijf!

slider

We zoeken versterking

Bekijk onze vacatures

meer weten
NEEM CONTACT OP!