slider

Carwash van Leeuwen

Van Leeuwen Carwash
laat uw auto glanzen.

We helpen u graag

Wist u dat regelmatig uw auto wassen meehelpt om lakschade te voorkomen? Vuil kan de lak aantasten. Zo is het van groot belang vogelpoep snel te verwijderen. Maar ook pekel en zandresten kunnen nare plekken veroorzaken. We helpen u graag.

Snelle en grondige reiniging in de carwash

Kom naar Van Leeuwen Carwash in Kesteren voor een snelle en grondige reiniging van uw auto. In onze carwash wordt hij krasvrij gereinigd. Hogedruksproeiers verwijderen eerst het zand en vuil, waarna de speciale softborstels hun werk doen. Dankzij een beschermende waslaag blijft de lak vervolgens in uitstekende conditie. Een gratis kopje koffie staat voor u klaar tijdens het wachten.

carwash    carwash 2

Doe-het-zelf

Zelf reinigen kan in één van onze doe-het-zelf wasboxen. Uitzuigen doet u met onze stofzuigers en u kunt ook meteen uw bandenspanning controleren en op peil brengen.

Polish lakverzegeling

Bij Van Leeuwen Carwash bieden we u een speciaal wasprogramma met polish lakverzegeling. Uniek in de regio en we bevelen het van harte aan. De innovatieve polish, met acryl polymeer componenten, wordt op de autolak ingewreven in onze carwash. U krijgt een langdurige glans dankzij een beschermende en waterafstotende laag. Een optimale bescherming in een paar minuten tijd.

Zes programma’s

Kom naar de carwash en kies het programma dat bij u en uw auto past. We hebben de keuze uit zes verschillende programma’s:

Wasprogramma 1: Hogedruk voorwas €15,50
Actief schuim
Wassen
Glanspolish lakverzegeling
Drogen
Onderkantwas
Wasprogramma 2: Hogedruk voorwas €11,50
Actief schuim
Wassen
Hardwax Power Plus polish
Drogen
Onderkantwas
Wasprogramma 3: Hogedruk voorwas €8,50
Actief schuim
Wassen
Drogen
Hotwax
Onderkantwas
Wasprogramma 4: Hogedruk voorwas €7,50
Actief schuim
Wassen
Drogen
Hotwax
Wasprogramma 5: Hogedruk voorwas €6,50
Actief schuim
Wassen
Drogen
Wasprogramma 6: Hogedruk voorwas €5,50
Wassen zonder drogen

NEEM CONTACT OP!