slider

Autoruitschade

Van Leeuwen Autoschade
vakmanschap met complete service.

schade afspraak inplannen

Glassdrive Kesteren

Een barstje in de voorruit of moet de autoruit vervangen worden? Laat het snel en vakkundig repareren door onze specialisten. Bij Glassdrive Kesteren repareren en vervangen we alle autoruiten van elk automerk. Een kapotte autoruit vervangen doen we op een veilige en deskundige manier. We zorgen voor alles inclusief het papierwerk voor de verzekeraar.

Wacht niet te lang

Er hoeft maar een steentje tegen uw vooruit te spatten en er kan uiteindelijk een grote barst ontstaan. Is uw autoruit beschadigd? Laat onze professionele reparateurs het beoordelen. Zij bepalen of een ruit gerepareerd kan worden of vervangen moet worden. Wacht niet te lang met het laten herstellen van het welbekende ‘sterretje’. Door een snelle reparatie voorkomt u namelijk hoge kosten. Een klein barstje kan onder invloed van koude en hitte tenslotte steeds groter worden. We repareren het sterretje vrijwel onzichtbaar en voorkomen zo grote schade. Reparatie duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.

Veiligheid

Bij Glassdrive Kesteren gebruiken we enkel autoruiten die zijn geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen. Zo garanderen we de kwaliteit en de veiligheid waarvoor we bekend staan. En u blijft na vervanging rijden met een autoruit waarop u kunt rekenen.

Tip: Bent u WA-plus of uitgebreider verzekerd? Dan hoeft u de ruitreparatie door Glassdrive Kesteren niet zelf te betalen. We regelen de afhandeling met de verzekeraar graag voor u!


Maak een afsp
raak

Maak meteen een afspraak en ga snel weer veilig op weg.

NEEM CONTACT OP!