slider

Financiering

Van Leeuwen Auto's
gemak, zekerheid en garantie.

Passende financiering

Voor elke droomauto bestaat een passende financiering. Zoekt u een oplossing die aansluit bij uw wensen? Met zekerheid en zonder gedoe? We helpen u graag om de meest passende financieringsvorm te vinden. Dat doen we met de zorg en deskundigheid die u van ons gewend bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw auto.

Autofinanciering of private lease

Een autofinanciering wordt in de volksmond ook wel private lease genoemd, maar het zijn twee verschillende dingen. Private lease is een manier om als consument voor een vast maandbedrag, inclusief onderhoud, wegenbelasting en afschrijving, een nieuwe, veelal kleinere auto te rijden waarbij de auto niet uw eigendom is en niet wordt. Private lease is dus een huurvorm, huren om van A naar B te komen. Bij een autofinanciering leent u geld voor de aanschaf van een auto en komt de auto op uw naam te staan, uw eigendom. Er is dus, net als bij private lease, sprake van een vast maandbedrag. Bij een autofinanciering bestaat het vast maandbedrag uit aflossing en rente en bij private lease zit in het maandbedrag ook wegenbelasting, onderhoudskosten en afschrijving. Daarnaast zit het verschil dus in wel eigendom (financiering) of geen eigendom (private lease).

Goed advies

We weten bij Van Leeuwen Auto’s alles van auto’s. Daarnaast vertellen we u graag over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden. Want naast aankoop, schadeherstel, onderhoud en carwash kunt u uw financiële autozaken ook direct bij ons regelen. Wij geven u graag een goed advies en doen een voorstel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP!