slider

Nieuwe auto kopen

Van Leeuwen Auto's
gemak, zekerheid en garantie.

Verkoop van nieuwe auto’s

Bij ons kunt u nieuwe auto’s kopen of leasen, of het nu gaat om een privéauto of om een compleet wagenpark met bestelauto’s, wij leveren de nieuwe auto naar wens. Niet alleen particulieren kopen bij ons hun nieuwe auto. Ook bedrijven beschouwen ons – al dan niet in combinatie met Van Leeuwen Autolease – als hun partner op het gebied van mobiliteit.

Over de prijs en de garantie hoeft u niet in te zitten. We doen niet onder voor de dealer. Het verschil zit ‘m in het feit dat we met ons advies als merkonafhankelijk autobedrijf niet afhankelijk van één of enkele merken en daarnaast kunnen we gemakkelijker een aantrekkelijke inruilprijs bieden. Heeft de fabrikant actiepakketten, inruilbonussen of tijdelijke kortingen, dan profiteert u daar bij ons ook van.

De fabrieksgarantie bij aankoop van een nieuwe auto blijft vanzelfsprekend hetzelfde als de auto onderhouden wordt volgens de voorschriften van de fabrikant. Zo onderhouden wij de auto ook graag. Zo combineert u de voordelen van een gloednieuwe auto met de service van ons klantgerichte team.

Welk model is uw favoriet? Welke auto wilt u zelf rijden of uw medewerkers geven? Kom langs, bespreek uw wensen, maak een proefrit en geniet van het vooruitzicht van uw nieuwe auto!

Wij gaan voor u op zoek

Een auto kopen is een bijzondere ervaring. Dat begrijpen we en we adviseren u graag bij het kopen. Heeft u een auto in gedachten die u graag wilt kopen? Laat het ons weten en we gaan op zoek naar de wagen van uw dromen.

Financiering en lease

Zoals u van ons gewend bent, denken we graag mee in totaaloplossingen. Zo hebben we passende financieringsproducten met gunstige rentetarieven. Ook nemen we graag al uw zorgen en risico’s uit handen met onze flexibele operational leasemogelijkheden, die we volledig in eigen beheer en dus zeer flexibel met maatwerk aanbieden.

NEEM CONTACT OP!