slider

Peugeot specialist in Kesteren

 

Nog steeds rijden er veel Peugeots rond met achterop de bekende sticker: ‘Je voelt je lekkerder in een Peugeot’. Bij Van Leeuwen Auto’s staan we daar helemaal achter. Onze tip: als u met een leeuw op de motorkap rijdt, gaat het onderhoud door onze ‘Leeuwen’ ook bevallen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in onderhoud en levering van alle Peugeot modellen. U bent welkom, of u nu met een 205 op leeftijd aan komt rijden of met een splinternieuwe 508. Wij kennen de modellen en de techniek. En wat dan weer typisch Van Leeuwen Auto’s is: wij kennen ook onze klanten.

Als betrokken familiebedrijf vinden we dat u zich als Peugeot-rijder niet alleen in uw auto lekkerder moet voelen, maar ook bij ons. Daarom doen we er alles aan om uit te blinken in service. Zo krijgt u als vaste Peugeot-klant bijvoorbeeld onze Zorgeloos Rijden Pas, waarmee onder meer de vervanging van lampjes en het bijvullen van olie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof geheel gratis is.

Dat we in Kesteren gevestigd zijn – bij u in de buurt dus – is ook een goede reden om kennis te maken met ons. Dat is gemakkelijk voor u. Brengt u uw auto voor onderhoud, dan krijgt u van ons een huurauto of leenfiets mee. Wilt u een andere Peugeot aanschaffen? Wij hebben altijd occasions op voorraad of gaan gericht voor u op zoek wat u wenst. Daarnaast leveren we nieuwe modellen, tegen exact dezelfde voorwaarden dan de merkdealer. We zijn er dan ook van overtuigd: als Peugeot-rijder gaat u zich thuis voelen bij ons. Welkom!

Nieuwe Peugeot kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Peugeot occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Peugeot en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

NEEM CONTACT OP!