slider

Audi specialist in Kesteren

 

Als u een Audi rijdt, doet u dat ongetwijfeld met veel plezier. Zeker als u deze bij u in de buurt, in Kesteren, door specialisten kunt laten onderhouden. In een Audi ervaart u de typisch Duitse degelijkheid. Maar dan wel op een hoog niveau. Tegelijk heeft Audi het nodige te bieden. Van een zuinige A3 tot een exclusieve A8. Het merk is meer dan 100 jaar oud en heeft hoge ogen gegooid met zijn Quattro-techniek. Als kenners durven we te onderschrijven: Audi heeft een voorsprong door techniek!

In onze showroom en werkplaats ontmoeten we vele enthousiaste Audi-rijders. De een is echt een Audi-freak. De ander laat zijn verstand spreken en kiest voor een zuinig en representatief model. En u?
Als u in de buurt van Kesteren woont, kunt u altijd bij Van Leeuwen Auto’s terecht. We zijn gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van nieuwe en gebruikte Audi’s. Van alle merken en bouwjaren, al richten we ons met onze occasions vooral op jonge, goed onderhouden auto’s. Altijd vindt u bij ons een aanbod occasions.

In een goed onderhouden Audi van Van Leeuwen Auto’s kunt u met een gerust hart op pad. Zeker als u van onze specifieke aanvullende services profiteert, zoals de Zorgeloos Rijden Pas. En wat veel zakelijke rijders ook maar wet handig vinden: bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte auto’s leasen. We hebben namelijk onze eigen leasemaatschappij. U bent dus altijd zeker van een aantrekkelijk voorstel.

Nieuwe Audi kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Audi occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Audi en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

NEEM CONTACT OP!