slider

Ford specialist in Kesteren

 

Auto’s met het Ford-embleem op de grille. Ze zijn geliefd onder verschillende type autorijders. Van sportieve mannen in een Focus ST en gezinnen die in hun S-max op vakantie gaan tot zuinige rijders in een Ford Ka of zakenrijders in een Mondeo. In feite een greep uit ons klantenbestand. In Kesteren ontmoeten we vele Ford-rijders. En dat is niet toevallig. We zijn al jarenlang gespecialiseerd in Fords.

Als u een Ford rijdt, is het belangrijk dat u uw auto tijdig en vakkundig laat onderhouden. Komt u bij ons langs, dan voeren we natuurlijk het gebruikelijke onderhoud uit. Van APK tot grote beurt. Daarnaast hebben we een banden- en aircoservice, kunnen we schade herstellen in ons eigen schadebedrijf, etc. Maar wat we ook meteen doen: kijken aan welk onderhoud uw Ford toe is. Proactief. We weten uit ervaring dat u dan veel langer zorgeloos kunt rijden in uw Ford. Profiteer gelijk van onze exclusieve services zoals de Zorgeloos Rijden Pas en de Van Leeuwen Mobiliteitsservice.

Dat we in Kesteren zijn gevestigd, is natuurlijk alleen maar gemakkelijk voor u. U woont of werkt in de buurt. Komt u voor onderhoud, al hoeft u niet ver te rijden, dan krijgt u gewoon een huurauto of – heel duurzaam – een leenfiets mee. Rijdt u een nieuw model? Onze werkplaats is erop berekend. Met onze moderne diagnoseapparatuur kunnen we Fords van elk bouwjaar uitlezen. Dat daar computers voor nodig zijn, had Henry Ford nooit kunnen denken toen hij begin vorige eeuw naam maakte met zijn serieproductie…

U kunt bij ons tot een goede deal komen. We bieden uitstekende inruilprijzen en kunnen diverse financieringsmogelijkheden bieden voor uw occasion of nieuwe Ford. Dat maakt het rijden in een Ford extra aantrekkelijk. Waarom zou u omrijden als u ook bij Van Leeuwen Auto’s in Kesteren terecht kunt? Welkom!

Nieuwe Ford kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Ford occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Ford en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

NEEM CONTACT OP!