slider

Renault-specialist in Kesteren

 

Steeds meer Renault-rijders in Kesteren en omgeving komen naar Van Leeuwen Auto’s. En dat is niet zomaar. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de levering. Of u nu toevallig een Renault rijdt of een fervente Renault-liefhebber bent, u zult zich thuis voelen bij ons. Onze monteurs hebben veel ervaring met het onderhoud. Zij kennen de techniek, beschikken over de diagnoseapparatuur voor het uitlezen van de elektronica en weten, kortom, wat goed is voor uw Renault.

Als u bij Van Leeuwen Auto’s komt, komt u bij een uitermate professioneel bedrijf. U laat hier uw auto met een gerust hart achter. Maar u komt zelf ook met plezier. Wij zijn namelijk als familiebedrijf nauw betrokken bij u en andere klanten. We ontvangen u niet alleen als gast, maar laten u ook gaan met de beste service. U moet zorgeloos rijden, dat is ons uitgangspunt. Daarom bieden we unieke service als onze Mobiliteitsservice en de Zorgeloos Rijden Pas. Exclusieve services voor onze klanten te Kesteren, die daar veel plezier en voordeel van hebben.

Bent u toe aan uw volgende Renault? Dan is het zeker goed als u bij ons langskomt. Wij leveren jong, goed onderhouden auto’s en alle nieuwe modellen. U kunt rekenen op een aantrekkelijke inruilprijs, uitstekende garantievoorwaarden en jarenlang rijplezier. Dat laten we u het liefst zelf ervaren. Wanneer komt u langs, met of zonder uw Renault? Welkom!

Nieuwe Renault kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Renault occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Renault en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

NEEM CONTACT OP!