slider

Skoda-specialist in Kesteren

 

Wie slim is, rijdt Skoda. Zo denken ze er niet alleen bij Skoda over, maar ook bij ons. In Kesteren hebben we een vestiging van ons autobedrijf. Hier onderhouden we onder alle modellen. We zijn ervan overtuigd dat wie nog slimmer is, zijn Skoda door een betrokken familiebedrijf laat onderhouden…

De laatste jaren zien we steeds meer mensen voor een Skoda kiezen. De een kiest voor de praktische Fabia, de ander valt voor het karakter van de Yeti en een derde laat zich voortglijden in een Superb. Welk model u ook rijdt, u bent hartelijk welkom bij ons. Wij doen veelvuldig onderhoud. We hebben de kennis in huis, maar ook de vereiste apparatuur. En natuurlijk de juiste onderdelen. Zo kunnen we uw Skoda het beste onderhoud geven. Of het nu om een reguliere kleine beurt gaat of om een grote reparatie.

Eigenlijk kunt u voor alles terecht bij ons. Zo leveren we nieuwe en gebruikte Skoda’s, ruilen in, doen het onderhoud, herstellen schade en we leasen Skoda’s. Omdat we met een vestiging Kesteren ook nog eens bij u in de buurt zijn gevestigd, is dat helemaal gemakkelijk.

Nieuwe Skoda kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Skoda en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

NEEM CONTACT OP!