slider

Mercedes-Benz specialist in Kesteren

 

Rijdt u een Mercedes-Benz, dan rijdt u niet zomaar een auto. Zoals ze het bij de Duitsers zelf zeggen: Das Beste oder nichts. Inderdaad, de lat ligt hoog bij Mercedes-Benz en dat is waarschijnlijk een van de redenen dat u een auto van dit merk rijdt. Voor ons is het in elk geval een reden om ons als autobedrijf te specialiseren in Mercedes-Benz. In Kesteren zijn we gevestigd. Hier kunt u terecht voor alles wat u als rechtgeaarde Mercedes-Benz-liefhebber nodig hebt.

Een Mercedes-Benz rijden begint eenvoudigweg bij het juiste model kiezen en kopen. Daarbij kunnen we al veel voor u betekenen. We zoeken, selecteren en leveren de beste occasions. Jonge, gebruikte auto’s met een eerlijke onderhoudshistorie en een fraaie uitvoering. (al is dat eigenlijk overbodig om te zeggen) Daarnaast leveren we splinternieuwe modellen, die rechtstreeks aan en door ons worden geleverd. Natuurlijk tegen scherpe nieuwprijzen en met volledige fabrieksgarantie.

Voor de zakelijke rijder zijn we hierbij een prettige onderhandelingspartner. Omdat we een eigen leasemaatschappij hebben, kunnen we met het beste voorstel komen. Zo rijdt u heel voordelig met ster op uw grille. Vanzelfsprekend voeren wij ook onderhoud uit aan modellen van alle leeftijden. We komen ze tegen: auto’s die tientallen jaren oud zijn en nog lopen als een zonnetje. Dat typeert de kwaliteit van Mercedes-Benz.

Wanneer u naar Kesteren komt, zijn wij u graag en gastvrij van dienst. Als het om service gaat, is de slogan van Mercedes-Benz ons uit het hart gegrepen. Das Beste oder nichts. Ervaar het zelf!

Nieuwe Mercedes-Benz kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Mercedes-Benz occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Mercedes-Benz en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

NEEM CONTACT OP!