slider

Citroën specialist in Kesteren

 

Als Citroën-rijder hoeft u niet ver te rijden voor professioneel onderhoud aan uw auto. U bent welkom bij Van Leeuwen Auto’s in Kesteren. We kunnen ons voorstellen dat u voor Citroën hebt gekozen. De autobranche wordt wel eens verweten dat nieuwe modellen van verschillende merken veel op elkaar lijken. Maar een ding is zeker. Citroën heeft altijd een eigen gezicht gehad. Nog steeds is de Lelijke Eend van Citroën legendarisch. Al vele jaren kiezen mensen voor het eigenzinnige design en het ongeëvenaarde rijcomfort van dit Franse automerk.

De laatste jaren zien we vanzelfsprekend meer nieuwe modellen in onze werkplaats dan Lelijke Eendjes en BX-en. Modellen die ook voor ons bewijzen dat Citroën een modern automerk is. Met een aerodynamisch en soms zelfs ronduit futuristisch design! In welk model u ook rijdt, wij nemen graag het onderhoud voor onze rekening. We weten wel raad met de techniek van Citroën. Sterker nog: we hebben veel ervaring met dit merk.

Als specialist leveren we zowel gebruikte als nieuwe modellen. U hoeft dus niet af te reizen naar een dealer in een andere regio. Wij leveren Citroëns op maat, tegen scherpe prijzen en met volledige fabrieksgarantie. En omdat u graag met veel plezier blijft rijden, bieden we u daarbij de Zorgeloos Rijden Pas aan. Want daarin onderscheiden we ons: we bieden elke Citroën-rijder de ultieme service van een lokaal en betrokken autobedrijf. Een familiebedrijf, om precies te zijn.

Nieuwe Citroën kopen of leasen? Maak meteen een afspraak voor een proefrit.

Op zoek naar een Citroën occasion? Bekijk hier ons aanbod

Rijdt u al een Citroën en heeft u onderhoud nodig?  Plan hier een afspraak in onze werkplaats

 

NEEM CONTACT OP!