Afdeling Schade Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-483030
F. 0488-482855


Afdeling Schade Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760701
F. 0318-760702
schadeveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer
Wij weten als geen ander dat de auto volledig is ingepast in het leefpatroon en dat het missen daarvan voor schadeherstel al snel als lastig ervaren kan worden. Uiteraard hebben wij daar passende mogelijkheden voor.

  • Indien u alleen naar huis of uw werkadres in de gemeente Neder-Betuwe moet, brengen wij u graag naar uw bestemming en halen wij u vervolgens weer op. Uiteraard is dit geheel kosteloos.
  • Indien u zich met een fiets kunt verplaatsen, dan hebben wij die ook geheel gratis voor u beschikbaar. Reserveren bij onderhoud is wel van belang.
  • Binnen onze huurautovloot hebben wij een aantal homerunners beschikbaar. Dit zijn fraaie auto's uit het a-segment, voorzien van alle gemakken, waaronder airco, stuurbekrachtiging etc.
  • Indien u in combinatie met uw werk of andere omstandigheden graag beschikt over een grotere auto, dan hebben wij ook een vloot met huurauto's in de diverse categorie├źn beschikbaar. Stuk voor stuk complete en fraaie auto's in zowel diesel als benzine uitvoering.
  • Voor meer informatie en tarieven zie Tarieven schade vervangend vervoer hiernaast in de linkerkolom.
Autotransport
Met onze vrachtauto beschikken wij over de mogelijkheid van autotransport en berging. Indien uw auto niet meer rijdbaar zou zijn, kunnen we uw auto op de gewenste locatie ophalen en transporteren. In geval van aanrijdingsschade is het transporteren van de auto toegewezen aan geselecteerde afsleepbedrijven. Wij mogen in dat geval uw auto niet afslepen en zullen desgewenst een afsleepdienst voor u regelen, welke de auto bij u ophaalt en transporteert.app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check