Afdeling Schade Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-483030
F. 0488-482855


Afdeling Schade Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760701
F. 0318-760702
schadeveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Schade - Schadeherstel

Schadeherstel
Van Leeuwen Autoschade herstelt alle denkbare schades aan uw auto. Van een deukje van 1 centimeter tot het vervangen van complete carrosseriedelen. Van demontage tot spuiten. Onze plaatwerkers en spuiters zorgen dat uw auto weer helemaal strak wordt. Niet alleen omdat het oog ook wat wil. Door zorgvuldig herstel behoudt uw auto zijn waarde en komt u bij inruil niet voor verrassingen te staan.

Uitdeuken zonder spuiten
Restylen of uitdeuken zonder spuiten. Dit is mogelijk bij deukjes met een doorsnee van maximaal 30 mm, bijvoorbeeld hagelschade of parkeerdeukjes. Uw auto behoudt daarbij de oorspronkelijke fabriekslak en met deze reparatiemethodiek kan er een aanzienlijke besparing op de schadeherstelkosten ontstaan. Restylen is een bijzonder specialisme dat voorbehouden is aan een relatief klein aantal experts. Wij hebben dit specialisme in huis!

Autoruitherstel
Ook ruitschade, het herstellen of vervangen van autoruiten behoren tot ons dagelijks specialisme. Kapotte autoruiten kunnen we op een veilige en deskundige manier vervangen. Sterretjes in de voorruit kunnen op een goede manier hersteld worden.

Maak meteen een afspraak!
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check