slider

Verkoop

Van Leeuwen Autoschade
maakt uw auto weer als nieuw.

Van Leeuwen Auto’s: occasions én nieuwe auto’s

Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto’s in Kesteren. Een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties c.q. keurmerken als BOVAG en Bosch, goed voor een steeds wisselende voorraad van 100 occasions. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto’s, verdiep u in onze onderhoud & service en kom langs!

Nieuwe auto’s

U kunt bij ons nieuwe auto’s kopen of leasen. Of het nu gaat om uw privéauto of om een compleet wagenpark met bestelauto’s. Over de prijs en de garantie hoeft u niet in te zitten. We doen niet onder voor de dealer. Er is maar één verschil: als merkonafhankelijk autobedrijf kunnen we gemakkelijker een aantrekkelijke inruilprijs bieden. Welk model is uw favoriet? Welke auto wilt u zelf rijden of uw medewerkers geven? Kom langs en bespreek meteen de
leasemogelijkheden. Afdeling Verkoop Kesteren

Occasions

U krijgt bij ons standaard 6 maanden BOVAG garantie met uitstekende voorwaarden op onze occasions vanaf €4.500,-. En omdat u wellicht ook na die tijd kiest voor zekerheid, bieden we u aantrekkelijke aanvullende services: F. Van Leeuwen mobiliteitsservice: Het eerste jaar gratis bij aankoop van uw occasion. Daarna bent u voor maar 39,50 euro per jaar zeker van snelle assistentie als u langs de kant komt te staan. Inclusief assistentie ter plaatse of afslepenen 2 dagen vervangend vervoer. Deze pechhulp met Europese dekking is exclusief voor klanten die hun auto bij ons in onderhoud hebben! (lees hier onze dekking en voorwaarden)

Afleveringsklaar maken en garantie: Elke auto wordt netjes schoon, voorzien van een halfvolle tank brandstof,
nationale autopas, een recente APK keuring en onderhoud conform de voorgeschreven fabrieksschema afgeleverd. Auto’s vanaf € 4.500,- ontvangen daarbij ook nog 6 maanden BOVAG occasions garantie. Wij berekenen u een bijdrage voor de rijklaarmaakkosten van € 345,-. Bij zowel fabrieks- als BOVAG garantie is vervangend vervoer nooit bij de garantie inbegrepen. Toch willen wij als Van Leeuwen Auto’s u graag méér bieden. Bij garantiereparaties bieden wij u gratis vervangend vervoer aan in de vorm van een gratis Homerunner of ontvangt u 50% korting op de huurtarieven van de vervangende auto naar uw keuze.

Best Car Selection: Een heel aantal auto’s uit ons assortiment zijn jong en erg aantrekkelijk op basis van het aantal gereden kilometers en de uitvoering van de auto. Deze auto’s verdienen een extra onderscheiding en kunnen wij u leveren met extra zekerheid en toegevoegde waarde. Afhankelijk van de leeftijd en de gereden kilometers kunnen wij u op deze auto’s tegen een beperkte verhoging op de rijklaarmaakkosten meer toegevoegde waarde en zekerheid bieden. Hierbij moet u denken aan een afleveringscertificaat, nieuwe APK, 14 dagen omruilgarantie, volle tank brandstof, 6 maanden BOVAG garantie aangevuld tot totaal 12 of 24 maanden Best Car Selection garantie naar keuze, mogelijkheid tot het jaarlijks verlengen van de Bosch Car Service garantie in combinatie met structureel onderhoud bij Bosch Car Service, garantieafhandeling bij u in de buurt en de Van Leeuwen Mobiliteitsservice.

Bosch Car service Garantie: Blijft uw auto bij ons in onderhoud, dan kunt u de garantie jaarlijks met een jaar verlengen (tenzij uw auto tien jaar of ouder is). Deze garantie op technische defecten beschermt u tegen onvoorziene hoge reparatiekosten. U betaalt slechts een eigen bijdrage van € 125,- per incident.

Over Ons

Van aantrekkelijke occasions en nieuwe auto's tot flexibele leasecontracten. Van onderhoud, apk, complexe reparaties en specialistisch schadeherstel tot een grondige wasbeurt. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort, kun u terecht bij Van Leeuwen Auto's.

lees meer

Ons team

Het team van Van Leeuwen Auto's staat altijd voor u klaar en hebben maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto.

lees meer

Schade afhandeling

Schade afhandeling kan variëren van de- en montage en vervanging van defecte onderdelen van carrosserie, motor en interieur; het richten, herstellen en uitdeuken van plaatwerk en carrosseriedelen en het spuiten en reinigen van uw auto. Ook ruitschade, het herstellen of vervangen van autoruiten behoren tot ons dagelijks specialisme.

lees meer

NIEUWE WINTERBANDEN

Tijd voor een bandenwissel?

Bij temperaturen onder de 7 graden rijdt u veiliger met winterbanden. U heeft meer grip en een kortere remweg. Maak nu een afspraak om uw banden te wisselen, zodat u goed voorbereid de winter in gaat.

meer weten
NEEM CONTACT OP!