slider

Hebt u schade aan uw auto? Hebt u een onopvallend deukje of een grotere schade? Welkom bij Van Leeuwen Autoschade. We zien het als onze uitdaging om uw auto weer als nieuw te maken! Dat is een veelzijdig specialisme, dat begint met de administratieve afhandeling van de schade en de contacten met de verzekeraars. Het feitelijk herstel kan variëren van de- en montage en vervanging van defecte onderdelen van carrosserie, motor en interieur; het richten, herstellen en uitdeuken van plaatwerk en carrosseriedelen en het spuiten en reinigen van uw auto. Ook
ruitschade, het herstellen of vervangen van autoruiten behoren tot ons dagelijks specialisme. Moderne reparatietechnieken, waaronder het uitdeuken van parkeer- of hagelschadedeukjes zonder dat er aan de auto gespoten hoeft te worden, is ons vakmanschap en uitdaging.

Professionele partner
We beschikken over de benodigde expertise en moderne faciliteiten. Niet voor niets zijn we Franchisenemer van
Schadenet, een landelijke keten van professionele schadeherstelbedrijven. Erkent reparateur van verzekerings- en
leasemaatschappijen, waaronder Schadegarant, Glasgarant, Achmea schadeservice, topherstel en diverse

leasemaatschappijen FOCWA EuroGarant bedrijf. Als EuroGarant lid van deze brancheorganisatie geven we maar liefst
4 jaar garantie op schadeherstel.

GRATIS ZOMERCHECK

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

meer weten
NEEM CONTACT OP!