slider

Storingsdiagnose

Van Leeuwen Auto's
specialisten met verrassende service.

maak snel een afspraak

Veilig op weg

Veel auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met veel elektronische systemen en sensoren, extra veilig en voor betere prestaties. Deze systemen zoals motormanagementsysteem, veiligheidssystemen, comfortsystemen, systeem van stuurinrichting, etc. beschikken veelal over een diagnosefunctie, hoe moderner hoe meer doorontwikkeld, maar ook complexer. Is er een storing in één van de systemen, dan wordt er in de meeste gevallen een melding gemaakt op het instrumentenpaneel door middel van brandend storingslampje.

Diagnose

Een knipperend lampje… Wat nu? Wat betekent dit? Is het veilig om verder te rijden? Het antwoord kunnen we geven nadat we eerst de auto uitlezen. Rijdt u te lang door, dan heeft u kans op onnodige reparaties. Met onze moderne uitleesapparatuur zoals van Bosch en met onze diepgaande kennis is het uitlezen van uw auto voor ons geen enkel probleem. Bij het uitlezen van de auto zien we foutcodes op onze apparatuur. In sommige gevallen genoeg om te weten wat er mankeert. Het kan ook vragen om verdere diagnose met behulp van ons diagnoseapparatuur door het verrichten van metingen etc. om de oorzaak boven water te krijgen. Zo worden gebreken gericht verholpen. Bij Van Leeuwen Auto’s bespaart u op deze manier tijd, geld en energie door onze uitgebreide diagnoseapparatuur en diepgaande kennis.

Heeft u een storing? Bel ons om langs te komen voor het uitlezen van de auto. We helpen u graag de storing snel en efficiënt op te lossen.

NEEM CONTACT OP!