slider

Ongevalsimulator-verhuur

Aandacht trekken? Huur deze unieke ongeval simulator! Bij elk publiek een succes!

Avontuurlijk, fun, vermakelijk, leerzaam, bewustwording, hulpeloosheid, veiligheid en een unieke PR stunt zijn de woorden die bij deze ongeval simulator horen. Wij hebben de effecten reeds ervaren en delen dit succes graag met iedereen. Daarom is de ongeval simulator ook inzetbaar op elke opening, jubileum, open huis, braderie, feest of cursus. De absolute aandachtstrekker en smaakmaker van uw event, waarbij naamsbekendheid en langdurige herinneringen aan uw event gegarandeerd zijn.

Help, ik zit vast… Wat doe je als je met je auto op de kop in de berm belandt? Gewoon eruit kruipen, zo denken veel mensen. Maar hoe gek is het als de zitting van de stoel boven je zweeft, de vloermatjes naar beneden vallen en je muurvast in de gordel hangt? Het gevoel van hulpeloosheid is bij een echt ongeval uiterst onaangenaam. Maar in de unieke ongeval simulator is het fun. Avontuurlijk en leerzaam voor de inzittenden, vermakelijk voor de omstanders.

Nuttige tips

De ongeval simulator is ontwikkeld om mensen een ongevalssituatie te laten ervaren. Het is uniek dat dit kan op een veilige manier. Maar het is niet alleen een aparte belevenis. De instructeur leert de inzittenden wat zij moeten doen om los te komen. Dat zijn een paar gouden tips die de deelnemers meteen in de praktijk kunnen brengen. Uiteindelijk kruipen zij – en dat is een mooi gezicht voor het publiek – door het raampje uit de auto. Daarom is de ongeval simulator altijd een succes

 • Veilig op de kop gaan
 • Unieke en avontuurlijke belevenis
 • Leerzame en nuttige instructies
 • Spectaculair voor de omstanders
 • Bijzondere auto: origineel prototype van de Polo R WRC Origineel van de Volkswagen-fabriek

De ongeval simulator is uniek in Nederland. Dit is geen provisorische installatie, maar een mobiele simulator met een splinternieuwe auto.? Alleen deze auto trekt al veel bekijks!

Huren en gelijk reclame maken!

U kunt de ongevalssimulator inzetten op elke locatie. Of het nu een beurs is of een braderie, een zakelijke bijeenkomst of een open dag, de simulator trekt altijd veel publiek. Publiek dat u op een leuke en actieve manier bij uw stand of bedrijf betrekt.

  • U huurt de simulator inclusief instructeur
  • Boven de simulator kunt u een spandoek plaatsen met uw eigen reclameboodschap. Zo wordt het helemaal een waardevolle eyecatcher!
  • U zet uw plannen op z’n kop door te investeren in een unieke ongeval simulator en vervolgens te profiteren van veel gratis publiciteit
  • Onze ‘rol’: wij denken graag met u mee om uw event tot een groot succes te maken en delen onze succes graag met u!
  • Inzetbaar in het hele land.

Op zondag niet beschikbaar.Ervaar het werkelijk zelf en bel ons voor een afspraak, advies of passende offerte. Vul onderstaand invulformulier in met uw gegevens en wensen , waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of bel ons op telefoonnummer 0488-482828.

NEEM CONTACT OP!