Jubileumrally 21 september 2019

 

Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Van aantrekkelijke occasions en nieuwe auto’s tot flexibele leasecontracten. Van onderhoud, APK, complexe reparaties en specialistisch schadeherstel tot een grondige wasbeurt. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort, kunt u bij ons terecht. Dankzij onze trouwe relaties mogen wij dit jaar 45 jaar onze dienstverlening aanbieden en dit jubileum willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Wij nodigen u graag uit voor onze jubileum rally op D.V. zaterdag 21 september 2019. De rally betreft een mooie route door een deel van Nederland. Uiteraard zitten er leuke wedstrijdelementen in de rally, echter gaat het zeker niet om snelheid of rijstijl. Zoals altijd binnen ons bedrijf geldt, is elke auto welkom om deel te nemen, ongeacht het merk, model of leeftijd. Een leuke, geheel verzorgde dag uit, samen met uw gezin, familie of vrienden.

Hoe ziet de dag eruit?

Na ontvangst vertrekt elke minuut een auto op pad om de mooie tocht te rijden. Op pad met een routeboek met kaarten en vragen. Door ongekende mooie gebieden en plekjes waar u normaal niet snel zult komen. Geniet van de prachtige omgeving en let ondertussen scherp op om de vragen uit het routeboek te beantwoorden. Wordt u degene die de finalebeker gaat winnen? Tijdens de rally gaat het zeker niet om snel rijden of de beste rijstijl. Ervaar een gezellige dag met leuke ervaringen en momenten met prachtige uitzichten.

De planning van de dag:

  • Ontvangst deelnemers in de showroom in Kesteren vanaf 8.30 uur
  • Welkomstwoord en uitleg routeboek                                           9.30 uur
  • Vertrek eerste routedeel van ongeveer 2 uur rijden             10.00 uur
  • Lunchstop                                                                                        12.00 uur
  • Vertrek vervolgroute van ca 2 uur rijden                             13.00 uur
  • Ontvangst in showroom Kesteren                                          15.00 uur
  • Prijsuitreiking en afsluiting dagprogramma                     16.30 uur

De dag is geheel verzorgd met koffie, drinken en versnaperingen onderweg en een lunch tussen de middag.

Meld u voor deelname aan middels onderstaand inschrijfformulier. Graag aanmelden voor 10 september i.v.m. de organisatie van deze dag. Voor dit rally programma t.w.v. € 199,- vragen wij een bijdrage van € 75,- per deelnemende auto, ongeacht het aantal inzittenden. Ter gelegenheid van ons jubileum willen wij graag 50% van deze bijdrage doneren aan een lokaal goed doel, in dit geval aan onze gehandicaptenzorgorganisatie De Schutse in Kesteren.

 Schrijf u hieronder in!