Jubileumrally 21 september 2019

 

Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Van aantrekkelijke occasions en nieuwe auto’s tot flexibele leasecontracten. Van onderhoud, APK, complexe reparaties en specialistisch schadeherstel tot een grondige wasbeurt. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort, kunt u bij ons terecht. Dankzij onze trouwe relaties mogen wij dit jaar 45 jaar onze dienstverlening aanbieden en dit jubileum willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Wij nodigen u graag uit voor onze jubileum rally op D.V. zaterdag 21 september 2019. De rally betreft een mooie route door een deel van Nederland. Uiteraard zitten er leuke wedstrijdelementen in de rally, echter gaat het zeker niet om snelheid of rijstijl. Zoals altijd binnen ons bedrijf geldt, is elke auto welkom om deel te nemen, ongeacht het merk, model of leeftijd. Een leuke, geheel verzorgde dag uit, samen met uw gezin, familie of vrienden.

Meld u voor deelname aan middels onderstaand inschrijfformulier. Let op, organisatorisch geldt een maximum aantal deelnemers, dus vol is vol. Wees er daarom op tijd bij. Voor dit rally programma t.w.v. € 199,- vragen wij een bijdrage van € 75,- per deelnemende auto, ongeacht het aantal inzittenden. Ter gelegenheid van ons jubileum willen wij graag 50% van deze bijdrage doneren aan een lokaal goed doel, in dit geval aan onze gehandicaptenzorgorganisatie De Schutse in Kesteren.

 Schrijf u hieronder in!