Afdeling Werkplaats Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-482828
F. 0488-482855


Afdeling Werkplaats Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760705
F. 0318-760702
werkplaatsveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Gaat er een lampje bij u branden?

Profiteer van de Zorgeloos Rijden Pas!

Onderhoud: hoe gratis kan het zijn...?
De Zorgeloos Rijden Pas van Van Leeuwen Auto's maakt van elke klant een gouden klant. Als u ons de periodieke onderhoudsbeurt in combinatie met een APK laat uitvoeren, krijgt u de pas op de koop toe. Tot de volgende beurt c.q. APK, geeft deze pas u enorm veel voordeel. Ga maar na!

 • Gratis lampjes vervangen
  Is er weer eens een gloeilampje kapot? Mist u stadslicht, groot licht of dimlicht? Gaat uw knipperlicht of uw remlicht niet branden? Kom bij ons langs. Wij vervangen het lampje gratis als u over een Zorgeloos Rijden Pas beschikt.
 • Gratis olie en vloeistoffen aanvullen
  Om veilig en zorgeloos te rijden, moeten alle vloeistoffen in uw auto op peil blijven. Daalt het niveau van uw motorolie, uw koelvloeistof of uw remvloeistof? Is het tankje van uw ruitensproeiervloeistof leeg? Welkom bij Van Leeuwen. Hebt u de Zorgeloos Rijden Pas, dan vullen wij de vloeistof gratis bij.
 • Gratis aircocheck
  Uw airco functioneert alleen goed als de aircovloeistof op peil is. Speciaal voor u voeren wij gratis een check uit.
 • Gratis accutest
  Dat uw auto elke morgen start, wil niet zeggen dat uw accu nog als nieuw is. Als het koud wordt, staan veel mensen ineens met een lege accu. U niet. Wij voeren gratis een accutest uit, zodat u - indien nodig - tijdig uw accu kunt vervangen.
 • 50 procent korting op vervangend vervoer
  Als uw auto bij ons in onderhoud is, zorgen wij voor een huurauto. Hebt u de Zorgeloos Rijden Pas, dan betaalt u slechts de helft van het gangbare verhuur tarief. Dat is mooi meegenomen.

Altijd en overal pechhulp? Kies voor de aanvullende Mobiliteitsservice
Wilt u zorgeloos rijden én zelfs bij pech onderweg zeker zijn van een snelle oplossing? Voor slechts € 39,50 per jaar hebt u recht op de Van Leeuwen Mobiliteitsservice. U krijgt bij pech hulp op locatie, of u nu thuis voor de deur staat óf ergens in Europa. Ook deze service is exclusief voor klanten van Van Leeuwen Auto’s te Kesteren of Veenendaal.

Zo vraagt u de Zorgeloos Rijden Pas aan
Bel ons of plan uw grote beurt + APK direct via onze website. Als u uw auto brengt, kunt u zich meteen aanmelden voor de Zorgeloos Rijden Pas. Vanaf dat moment profiteert u van alle voordelen!

Voorwaarden:
 • De zorgeloos rijden pas is direct van toepassing nadat u uw auto bij ons heeft laten voorzien van het periodiek fabriek voorgeschreven onderhoud in combinatie met apk. De geldigheid van de pas loopt tot het volgende onderhoudsmoment, zoals deze is voorgeschreven door de fabrikant. Apk voor zover van toepassing. Eventuele defecten en tekortkomingen dienen tijdens het onderhoud te worden verholpen.
 • Xenon lampen zijn uitgesloten bij de vervanging van de gratis verlichting. De arbeid voor het vervangen is gratis en de lamp wordt aan u berekend.
 • Bij sommige auto's dienen veel aangrenzende onderdelen gedemonteerd te worden. Indien de vervanging van een lampje meer dan 15 minuten tijd kost, dan zal de benodigde arbeid aan u berekend worden en ontvangt u de benodigde lampjes gratis.
 • Ongeacht het soort olie ontvangt u deze gratis indien deze bijgevuld dient te worden. Indien blijkt dat de auto een behoorlijk olieverbruik heeft, dan dient het verbruik door ons hersteld te worden of valt de olie niet onder de gratis service.
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check