Afdeling Werkplaats Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-482828
F. 0488-482855


Afdeling Werkplaats Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760705
F. 0318-760702
werkplaatsveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Werkplaats - Over Ons

Verrassende service
Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, 'n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Ook wat onze expertise betreft. We hebben als universeel autobedrijf brede maar ook specialistische kennis in huis.

Voor klein en groot onderhoud
De werkplaats is voor ons niet zomaar een 'serviceruimte'. U vindt hier niet alleen een paar bruggen en wat gereedschap. Nee, wij blijven investeren in geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om computers waarmee we de nieuwste modellen kunnen uitlezen of apparatuur om airco's door te meten en bij te vullen. We nemen uw auto zorgvuldig onder handen. Zo bent u bij ons welkom voor:
 • de jaarlijkse APK
  Een verplicht nummer voor u, maar wel een goed moment om uw auto preventief te laten checken. Via deze website kunt u meteen een afspraak plannen in onze agenda.
 • kleine en grote beurten
  Van olie verversen tot remvloeistof bijvullen en van remschijven vervangen tot wielen balanceren. Na een beurt in onze werkplaats is uw auto weer in topconditie!
  uiteenlopende (motor)reparaties. Voor kleine en grote reparaties bent u welkom. Als er een lampje vervangen moet worden, maar ook als uw motor gereviseerd moet worden. We hebben de kennis en apparatuur in huis!
 • airconditioning controleren en bijvullen
  Als u het zomers koel wilt houden in uw auto, is het zaak dat u uw airco periodiek laat checken. Wij hebben hiervoor speciale apparatuur, waarmee we meteen de aircovloeistof kunnen bijvullen.
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check