Afdeling Werkplaats Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-482828
F. 0488-482855


Afdeling Werkplaats Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760705
F. 0318-760702
werkplaatsveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Werkplaats - Banden- en aircoservice

Bandenservice; Vervang tijdig!
Als u ooit in een slip bent geraakt door gladde banden, twijfelt u nooit meer aan het belang van goede banden. (Onze schadeafdeling herstelt regelmatig de gevolgen...) Kies voor kwaliteit én en ga voor veiligheid. Als autobedrijf zijn we ook groot in bandenservice en kunnen wij u van alle wensen voorzien. Tevens profiteert u van onze volume inkoop van banden.
  1. De beste banden voor elke auto. Universele band of winterband: wij leveren banden die uitstekend presteren. Banden die u veel grip bieden, maar óók lang mee gaan. Voor elke auto. Van oldtimer tot splinternieuwe leaseauto en van Mini tot Hummer.
  2. Opslag in ons bandenhotel. Uw huidige zomer/winterbanden kunnen wij voor u opslaan in ons bandenhotel. Gemak en dat tegen aantrekkelijke condities.

Professioneel banden onderhoud
U bent ook welkom voor reparatie van lekke banden of het uitbalanceren en uitlijnen van wielen. Klachten over trillingen in het stuur? Auto die naar links of rechts trekt? Maak een afspraak met onze specialisten!

Aircoservice
Elk jaar opnieuw een maximaal werkend aircosysteem zonder een vervelende geur als nevenresultaat. Dat is niet vanzelfsprekend. Het aircosysteem van een auto heeft periodiek onderhoud nodig. Dit betekend de jaarlijkse technische inspectie en reiniging van het systeem tegen schimmels en bacteriën. Tevens moet het systeem met enige regelmaat gevuld worden om de koelende werking maximaal te benutten. Dit merkt u niet altijd direct, maar wel als het opeens warm wordt en het systeem maximaal moet presteren.

U kent het wel, de vaste bedragen voor het bijvullen van uw airco. Maar wie vertelt u vooraf hoeveel aircovloeistof u nodig hebt? Betaal niet teveel en kom voor uw aircoservice naar Van Leeuwen Auto's in Kesteren of Veenendaal. Check de voordelen!
  1. Betalen per gram. U betaalt voor het bijvullen van uw airco een vast bedrag van slechts € 49,50. Daarnaast betaalt u per gram voor het daadwerkelijk bijgevulde koudemiddel. Het maximum is altijd € 99,-. De meeste mensen zijn aanzienlijk voordeliger uit!
  2. Voordelige reiniging. U betaalt slechts € 39,50 voor het reinigen van uw airco. Laat dat eenmaal per jaar doen. In de donkere en vochtige luchtkanalen nestelen zich schimmels en bacteriën. Uw auto kan daardoor duf gaan ruiken. Bovendien kunt u last krijgen van irritatie aan uw luchtwegen.
  3. Combinatievoordeel. Combineert u het reinigen en bijvullen van uw airco? Dan krijgt u € 10,- combinatiekorting.
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check