Afdeling Schade Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-483030
F. 0488-482855


Afdeling Schade Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760701
F. 0318-760702
schadeveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Schade - Schadeafhandeling

Als u schade aan uw auto hebt, zorgt Van Leeuwen Autoschade voor de administratieve afhandeling en de contacten met de verzekeraars. Er zijn twee dingen die u zelf moet doen:
  • 1. Stuur een compleet ingevuld en door beide partijen ondertekend schadeformulier naar uw verzekeraar of tussenpersoon.
  • 2. Kom met uw auto bij ons langs. Wij maken foto's van de schade en kopieën van uw kentekenbewijs en groene kaart. Zo hebben we uw schadedossier vroegtijdig compleet. Ook plannen we datum van herstel in en bestellen we eventueel de onderdelen. Zo beschikt u zo snel mogelijk weer over uw eigen auto.
Wij onderhouden de contacten met de verzekeraar die de schade vergoedt en regelen de expertise. Omdat we door veel verzekeringsmaatschappijen erkend zijn als autoschadehersteller, kunnen we uw schade snel en effectief afhandelen. Door het ondertekenen van een reparatieopdracht met acte van cessie kunnen wij veelal ook de betaling tussen de verzekeraar en ons bedrijf rechtstreeks voor u regelen en hoeft u het schadebedrag niet zelf voor te schieten en aan ons over te maken. Meer weten of een schade melden? 

app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check