Afdeling Schade Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-483030
F. 0488-482855


Afdeling Schade Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760701
F. 0318-760702
schadeveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Schade - Over Ons

Van Leeuwen Autoschade maakt uw auto weer als nieuw.
Hebt u schade aan uw auto? Hebt u een onopvallend deukje of een grotere schade? Welkom bij Van Leeuwen Autoschade. We zien het als onze uitdaging om uw auto weer als nieuw te maken! Dat is een veelzijdig specialisme, dat begint met de administratieve afhandeling van de schade en de contacten met de verzekeraars. Het feitelijk herstel kan variëren van de- en montage en vervanging van defecte onderdelen van carrosserie, motor en interieur; het richten, herstellen en uitdeuken van plaatwerk en carrosseriedelen en het spuiten en reinigen van uw auto. Ook ruitschade, het herstellen of vervangen van autoruiten behoren tot ons dagelijks specialisme. Moderne reparatietechnieken, waaronder het uitdeuken van parkeer- of hagelschadedeukjes zonder dat er aan de auto gespoten hoeft te worden, is ons vakmanschap en uitdaging.


Professionele partner
We beschikken over de benodigde expertise en moderne faciliteiten. Niet voor niets zijn we
  • Franchisenemer van Schadenet, een landelijke keten van professionele schadeherstelbedrijven.
  • Erkent reparateur van verzekerings- en leasemaatschappijen, waaronder Schadegarant, Glasgarant, Achmea schadeservice, topherstel en diverse leasemaatschappijen
  • FOCWA EuroGarant bedrijf. Als EuroGarant lid van deze brancheorganisatie geven we maar liefst 4 jaar garantie op schadeherstel.
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check