Afdeling Schade Kesteren
Batterijenweg 5
4041 DA Kesteren
T. 0488-483030
F. 0488-482855


Afdeling Schade Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760701
F. 0318-760702
schadeveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Schade - Autoruitschade

Specialisten in ruitreparatie.
Hebt u een sterretje in uw voorruit? Hebt u schade aan één van uw autoruiten? Laat deze dan snel en vakkundig repareren door de specialisten van Van Leeuwen Autoschade te Kesteren. Als professioneel autoschadebedrijf zijn wij hierin gespecialiseerd.

Van sterretje tot grote barst.
Er hoeft maar een keitje tegen uw ruit te spatten, en u kunt binnenkort een barst in uw voorruit verwachten. Het begin? Het bekende 'sterretje'. Kom met zo'n ster in uw ruit zo snel mogelijk langs en voorkom grote schade. Wij repareren de ster vrijwel onzichtbaar. Werk voor specialisten!

Voorkom hoge kosten!
Door een snelle reparatie voorkomt u hoge kosten. Verandert een ster eenmaal in een barstje, dan kan deze niet meer gerepareerd worden. Een klein barstje zal onder invloed van koude en hitte steeds groter worden. Totdat uw voorruit vervangen moet worden (uw auto komt afhankelijk van de positie anders niet meer door de APK-keuring).

Ruitvervanging
Als gevolg van een sterretje of inbraak kan de vervanging van de autoruit onoverkoombaar zijn. Ook hier weten onze specialisten raad mee. Als team staan we graag voor u klaar.

Tip: Bent u WA-plus of uitgebreider verzekerd, dan hoeft u de ruitreparatie door Van Leeuwen Autoschade niet zelf te betalen. Als erkend autoschadebedrijf dragen wij zorg voor de afwikkeling met uw verzekeraar!
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check