Afdeling Lease Kesteren
Industrieweg 2
4041 CR Kesteren
T. 0488-483323
F. 0488-483771


Afdeling Lease Veenendaal
Industrielaan 10
3903 AB Veenendaal
T. 0318-760700
F. 0318-760702
leaseveenendaal@vanleeuwenautos.nl
40jaar

Lease - De privéauto van de zaak

U hebt ze wellicht ook in dienst. Medewerkers die u waardeert en een auto van de zaak zou gunnen. Maar die eenvoudigweg geen auto nodig hebben. Wilt u hen een unieke arbeidsvoorwaarde bieden, dan introduceren we graag de privéauto van de zaak. Een uniek leaseconcept dat wij in eigen beheer hebben ontwikkeld, samen met fiscaal specialisten.

De fiscus betaalt mee
De privéauto van de zaak werkt als volgt. Uw medewerker rijdt straks in een auto naar keuze rond. Splinternieuw of gebruikt, met of zonder uw reclame. Deze auto leaset de medewerker bij ons. U hebt dus geen contractuele verplichtingen. U betaalt elke maand het leasebedrag aan ons. Vervolgens - en dat is de kern - verrekent u dat in het brutoloon van de medewerker. Het kost u niets, helemaal niets, en de medewerker kost het aanzienlijk minder dan een privéauto. Deze fiscale voordelen zijn te danken aan het cafetariastelsel. De privéauto van de zaak is een fantastische secundaire arbeidsvoorwaarde die uw medewerkers zullen waarderen!

Wilt u meer weten over de leasemogelijkheden of de privéauto van de zaak? Toe aan een offerte? Neem dan de contact op met ons óf kom langs voor een kennismaking. Welkom bij Van Leeuwen Autolease te Kesteren of Veenendaal!
app

Wanneer moet uw auto
APK gekeurd worden?

APK Check